onsdag den 1. august 2012

Kyllingelår med parmaskinke og citron




Kyllingelår med parmaskinke og citron

Super lækker aftens mad for to.
Da det ikke er sund at spise kulhydrater om aften, har jeg sprunget dem over. Kan du ikke leve uden, så kan du evt. halvere et par kartofler og lægge ind i ovnen sammen med kyllingerne

·         2 stk. Kyllingelår
·         4 stk. Parmaskinke
·         ½ Citron
·         1 stk. hjemmedyrket Cheyenne chili (brug evt. anden chili)
·         ½ tsk. Salt
·         ½ tks. Peber
·         ½ tks. Paprika

Rul to stykker parmaskinke rundt om hvert kyllingelår. Skær citronen i skiver og læg en skive citron oven på hver kylling, pres citronsendeskivens saft udover. Skær chilien i små skiver og drys udover kyllingerne sammen med salt, peber og paprika. Kom kyllingerne i oven (varmeluft) på 200grader i ca. 40-45minutter. Serveres med frisk salat af eget valg.

Tips: køb evt. friske krydderier (salvie, balsamico m.m.), hak dem fint og drys over kyllingerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar