Kyllingelår
med parmaskinke og citron
Super
lækker aftens mad for to.
Da det
ikke er sund at spise kulhydrater om aften, har jeg sprunget dem over. Kan du
ikke leve uden, så kan du evt. halvere et par kartofler og lægge ind i ovnen
sammen med kyllingerne
·
2
stk. Kyllingelår
·
4
stk. Parmaskinke
·
½
Citron
·
1
stk. hjemmedyrket Cheyenne chili (brug evt. anden chili)
·
½
tsk. Salt
·
½
tks. Peber
·
½
tks. Paprika
Rul to stykker parmaskinke rundt
om hvert kyllingelår. Skær citronen i skiver og læg en skive citron oven på hver kylling, pres
citronsendeskivens saft udover. Skær chilien i små skiver og
drys udover kyllingerne sammen med salt, peber og paprika. Kom kyllingerne i
oven (varmeluft) på 200grader i ca. 40-45minutter. Serveres med frisk salat af
eget valg.
Tips: køb evt. friske krydderier
(salvie, balsamico m.m.), hak dem fint og drys over kyllingerne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar